VerdensFryd....hvordan får vi den til at vokse og brede sig ?

Ved at hver især at får sjælen på gled - lytter indad og følger vores intuition/ egen indre ledelse. Fejrer og drager omsorg for livet i alt vi gør !

Og ved at tæppet bliver trukket væk under den globale magtelite/det store subtile og mindre subtile kontrolnetværk indenfor medicin, finans, uddannelse, fødevarer, teknologi, forskning generelt, energiforsyning osv. osv..

Hvem skal gøre det ? du og jeg !

og det gør vi naturligvis bedst ved at forstå mekanismerne og få indblik i de tæt forbundne instanser der gør hvad de kan for at styre hele verdensshowet.

Start med at se filmen Thrive gratis på www.thrivemovement.com  

Læs "Makten bak makten" af Per-Aslak Ertresvåg. Den gi'r et rigtigt godt overblik over magtelitens omfattende "edderkoppespind" og kan bestilles på biblioteket eller købes via forlaget  www.Kolofon.no  Det er den eneste bog på noget der ligner dansk jeg indtil videre har mødt om emnet - og det er nok i virkeligheden ganske sigende....(!)

Og "Nej, den handler ikke om conspirationsteorier; den handler om conspirationsfacts"

På engelsk findes der masser af bøger og kilder. Et godt sted at starte er David Icke's vidunderligt ukuelige forfatterskab www.davidicke.com og videointerviews på www.YouTube.com

Se i det hele taget vigtige links

den egentlige rejse er lige på stedet - fra her til et dybere her...