Den største hemmelighed

Nedenstående video fra 2013 går lige til kernen af magten bag magten. Hvad er det for forkvaklede kræfter der egentlig trækker i trådene...? Hvorfor forsvinder der så mange børn - sporløst hvert år - og voksne for den sags skyld...? Hvorfor er der stadigt så mange millioner på flugt i denne verden - og så mange millioner der sulter til trods for at du og jeg og vores omfattende netværk verden over - ud i alle grene og kviste - er enige om at sådan skal det ikke være og derfor utrætteligt arbejder for det modsatte så godt vi nu kan - år ud og år ind ?  Hvorfor fylder reklamer for mere eller mindre ligegyldige og overflødige ting så påtrængende meget i det offentlige rum -  nu også med de store nye TVskærme i gadebilledet ? Hvorfor fylder angst-genererende kampagner så meget ikke mindst på det såkaldte sundhedsområde...? Samt info om vold og ødelæggelse - massakrer - terrorisme osv. osv. ? Hvad står bag når et menneske går ind på en skole en ganske almindelig solskinsdag og plaffer 35 studerende ned med et maskingevær ?  Eller 80 unge der er til politisk landsmøde på en norsk ø ? Hvad står bag de over 30 holistiske læger der bare sidste år blev likvideret i USA (læs mere her) - og i medierne blev fremstillet som selvmord ?...glade engagerede mennesker, inkl. familiemødre og -fædre, der arbejdede dedikeret og banebrydende indenfor ikke mindst naturlig kræfthelbredelse.... Hvorfor... Hvorfor... Hvorfor....?

I denne veltilrettelagte, højaktuelle og sprængfarlige - for ikke at sige totalt mindblowing - dokumentarvideo produceret af forhenværende BBC journalist og politiker for Green Party GB - David Icke - får du svar - indirekte såvel som direkte:   https://www.youtube.com/watch? v=s9y8weOxrFM

Obs! Det kræver et åbent sind - mod  og åndelige nosser at se filmen - lytte til de horrible kendsgerninger der bliver afsløret (hold endelig for ørerne hvis detaljerne bli'r for meget for dig. Det gør jeg selv. Det vigtigste er at du fatter essensen !)  Nu er du advaret... Så træk vejret dybt og forbered dig på det værste.

Se den gerne i mindre bidder af flere omgange - og se den flere gange - den er spækket med uhørt - UHYRLIG (i ganske bogstavelig forstand faktisk....(!)  OG meget vigtig information: